andrea-ponka

Andrea Ponka

Referent za dent. turizam

Rođena u Zagrebu gdje završava srednju hotelijersku – turističku školu.

Radno iskustvo stječe radom u renomiranim poliklinikama u Zagrebu gdje obavlja poslove vezane uz rješavanje upita pacijenata talijanskog, njemačkog, engleskog i hrvatskog govornog područja, postoperativne brige oko pacijenata kao i rješavanje reklamacija.

Tijekom perioda provedenog u Rimu, radeći u hotelu “Gran Hotel Giannicolo”  usavršava jezik i dobro upoznaje običaje i navike velikog dijela Italije.

Dodatnu edukaciju prolazi na individualnon tečaju talijanskog jezika u Rimu, instituta „Mazzini“, te završava POU osnovni super tečaj za primjenu računala.

Dio je tima dental centra mimica, predano i temeljito pridonosi kvaliteti u pružanju naših usluga. Veoma je pouzdana i odgovorna ima profesionalan pristup prema svakom problemu.

Najvažnije joj je zadovoljstvo svakog pacijenta, dobra komunikacija i savršen osmijeh na licu.

Usavršila se u izradi ponuda, asistenciji i prevođenju u ordinaciji i na terenu. Obavlja poslove komunikacije putem telefona, maila i chata, pismene i usmene komunikacije sa pacijentima iz Italije (call centar). Govori talijanski, njemački i engleski jezik aktivno u govoru i pismu.

Kontakt