ines-karlovic

Ines Karlović

Dr. dent. med & univ. mag.

Rođena je u Virovitici, a diplomirala u Zagrebu. Nakon završenog Stomatološkog fakulteta upisuje poslijediplomski specijalistički studij i stječe titulu magistre dentalne medicine pod temom “Transport i zbrinjavanje izbijenih zuba”.

Usavršava se na tečajevima i kongresima trajne edukacije za doktore dentalne medicine: “Nove tehnologije – cirkon-keramika”, “2. međunarodni regionalni Straumann-Competence in Implant Esthetics”, “Endodontsko zbrinjavanje zuba”.

Dugogodišnji rad omogućio joj je bogato iskustvo u uljepšavanju osmijeha i brojne zadovoljne pacijente našeg dental centra mimica.

Uz veliki interes u području implantologije i dentalne protetike, strojne endodoncije te parodontologije, pronalazi vremena za dodatna usavršavanja na stručnim kongresima i tečajevima. 

Naglasak u svom radu stavlja na optimalan izbor liječenja te individualan pristup sa ciljem postizanja prirodnog izgleda uz korištenje najsuvremenijih tehnika liječenja.

Svoj profesionalni razvoj sve više posvećuje visokoj estetici lica, specijalizirajući se za estetske tretmane hijaluronskim filerima i botoxom. Član je Hrvatskog društva za estetiku lica.

Toplina i strpljivost glavne su joj vrline, upotpunjuje ih marljivim i predanim radom koji je prepoznat od velikog broja pacijenata.
Svoje pacijente vodi kroz sve postupke pojedinačnih zahvata i savjetuje kako bi zajedno došli do vrhunskog rezultata.

Služi se se engleskim i njemačkim jezikom.

Kontakt

  • +385 (0)1 373 0303
  • info@ordinacija-mimica.hr
  • Ponedjeljak – petak: 08:00–20:00