kristina-crnic

Kristina Crnić

Dr. med. dent

Rođena je Zagrebu gdje je završila Stomatološki fakultet. Dobitnica je stipendije grada Zagreba za izvrsnost.
Za vrijeme studija volontirala je na Zavodu za dječju i preventivnu stomatologiju na Stomatološkom fakultetu. Bila je članica projekta studenata Stomatološkog fakulteta „Zubić vila“, kojem je cilj bio edukacija djece i roditelja o oralnoj higijeni i oralnom zdravlju.

Po završetku studija iskustvo i znanje nadograđivala je radeći u nekoliko privatnih zagrebačkih ordinacija pod vodstvom iskusnih implantologa.

Redovito se educira u struci i suvremenim tehnologijama na stručnim kongresima i radnim tečajevima.

Član je Hrvatskog društva za estetiku lica Hrvatskog liječničkog zbora te posjeduje certifikat za primjenu hijaluronskih filera u estetici lica.

Sudjelovala je u više implantoloških tečajeva među kojima je i radni tečaj „Ekstrakcija zuba, imedijatna implantacija i imedijatno opterećenje“, kao trenutno najmodernije metode ugradnje implantata, kongresu Hrvatskog društva za estetiku lica hrvatskog liječničkog zbora i položila Inicijalni modul primjene hijaluronskih filera u estetici lica i dr.

Služi se engleskim i talijanskim jezikom.

Smatra da je posao liječnika pomoći pacijentu i omogućiti mu što ugodnije iskustvo tijekom dentalnih tretmana. Vedrinu, srdačnost i ambicioznost smatra svojim najboljim alatima za dobar odnos s pacijentom i njihovu opuštenost i sigurnost u stomatološkoj ordinaciji.

Kontakt

  • +385 (0)1 373 0303
  • info@ordinacija-mimica.hr
  • Ponedjeljak – petak: 08:00–20:00