Lucija Zonjić

Dr. med. dent

Rođena je u Zagrebu gdje završava Stomatološki fakultet s izvrsnim uspjehom.

Za vrijeme studija asistira u privatnim stomatološkim ordinacijama i poliklinikama gdje usavršava znanje stečeno na fakultetu.

Uz navedeno, bila je aktivni član “Projekta za promociju oralnog zdravlja slijepih i slabovidnih osoba”. Sudjelovala je u projektu “Zubić vila” kojem je cilj bio edukacija djece i roditelja o oralnoj higijeni i oralnom zdravlju.

Volontirala je na Zavodu za fiksnu protetiku i Zavodu za oralnu kirurgiju na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Stručno se usavršava na raznim kongresima i tečajevima primjerice Quintessence, Estetska stomatologija, Model management 1+2, Invisalign Essentials Training Course   i drugi.

Danas je dio tima dental mimica i poseban interes pokazuje za kirurgiju, protetiku, dječju stomatologiju te za područje ortodonske terapije i primjenu prozirnih aparatića Invisaling. Redovito prati webinar/kongrese.

Služi se engleskim, njemačkim i potrugalskim jezikom.

Pristupačna i komunikativna, izrazito otvorena za sva pitanja naših pacijenata na koje strpljivo i stručno odgovara. Ne odustaje od učenja pa je time i otvorena prema novitetima u dentalnoj medicini. Pacijenti odlaze zadovoljni i redovito ju preporučuju.

Kontakt

  • +385 (0)1 373 0303
  • info@ordinacija-mimica.hr
  • Ponedjeljak – petak: 08:00–20:00