marijana-matijevic

Marijana Matijević

Dr. dent. med.

Rođena je u Zagrebu, diplomirala 2013. godine u Rijeci. Odmah nakon završenog studija stječe neprocjenjivo iskustvo u praktičnom radu kao i iskustvo u vođenju medicinske dokumentacije i organizaciji.

Daljnje iskustvo stjecala je u privatnim ordinacijama gdje radi sve od restaurativne stomatologije, endodoncije, ekstrakcija, izbjeljivanja zubi te protetike koja joj je najdraža grana i kojom sam se isključivo bavila zadnjih godina.

Stručno se usavršavala na tečajevima i kongresima, neki od njih su: „Upotreba strojne endodoncije“, „Napredne tehnike brušenja u fiksnoj protetici“, „All on four“ implantoprotetski tečaj.

Bavi se radovima All on 4 sustav te imedijatnim opterećenjem implantata u estetskoj zoni. Veliki interes joj je estetska stomatologija – ljuskice, bezmetalna keramika.
Mentorirala je na području implantoprotetike u polivalentnoj ordinaciji.

Komunikativna i odgovorna u poslu, te s pacijentima razvija prijateljski odnos prilagođavajući se svakom pacijentu ponaoso. Vrlo je spretna i brza u poslu te se uvijek savjetuje sa kolegama. Rado uči i brzo usvaja nova znanja.

Najveća nagrada za rad je kada pacijenta oslobodi straha te mu uljepša osmijeh.

Kontakt

  • +385 (0)1 373 0303
  • info@ordinacija-mimica.hr
  • Ponedjeljak – petak: 08:00–20:00